Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 12 common:people_all_forms

Вітаємо!

Date: 14 квітня 2021 о 10:01, Refreshed 15 квітня 2021 о 05:26
68 views

Всеукраїнський гуманітарний конкурс «Космічні фантазії» проводиться щорічно з метою: відтворення уявлення про Космос засобами мистецтва; розвитку творчих здібностей у дітей і підлітків;
вдосконалення знань учнівської молоді в галузях природничих, технічних та гуманітарних наук;
відтворення уявлення про Космос засобами мистецтва; формування зацікавленості у дітей та підлітків історією розвитку людини, дослідженнями про Всесвіт; підтримки та розвитку образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва.
3 КВІТНЯ ЗАВЕРШИВСЯ ФІНАЛЬНИЙ ЕТАП КОНКУРСУ. РАДІ ПОВІДОМИТИ ПРО ПЕРЕМОГУ (І МІСЦЕ) У ОБЛАСНОМУ І ФІНАЛЬНОМУ ЕТАПАХ КОМПОЗИЦІЇ "СТОРОЖА КРИЖАНОГО ВСЕСВІТУ", створену гуртківцями гуртка "Моделювання іграшок-сувенірів" (Керівник Топчій О.М.)

 У І (обласному) етапі конкурсу бере участь лише учнівська молодь закладів позашкільної освіти відповідно до двох вікових категорій: молодша  - від 7 до 12 років; старша - від 13 до 16 років. На обласний етап конкурсу представлено роботи учасників гуртків образотворчого та декоративно-ужиткового напрямків: «Фантазія» (керівник Резніченко Л.І.), «Лікарські рослини» (керівник Мартинова В.Ю.), «Юні квітникарі» (керівник Іванова А.В.), «Чарівна намистинка» (керівник Лісова Л.Й.), «Моделювання іграшок-сувенірів» (керівник Топчій О.М.), «Палітра» (керівник Дуженко М.В.). І місце В ОБЛАСНОМУ ЕТАПІ ВИБОРОЛА КОМПОЗИЦІЯ "СТОРОЖА КРИЖАНОГО ВСЕСВІТУ"  - автори  ПРОШКО АЛІНА і КЛІМОВА ДАРИНА  (ЗРАЗКОВИЙ ХУДОЖНІЙ КОЛЕКТИВ "ГУРТОК "МОДЕЛЮВАННЯ ІГРАШОК-СУВЕНІРІВ").  Вітання та найкращі побажання ТОПЧІЙ ОЛЬЗІ МИХАЙЛІВНІ, керівнику гуртка. Саме під її умілим керівництвом дівчатка вже не перший рік вправляються  в мистецтві творити своїми руками дивовижні й цікаві речі.

Хенд мейд (хэнд мейд, hand made) – це речі створені власноруч, якщо розуміти цей термін буквально. Але культура Хенд мейд речей дещо відрізняється від звичайного рукоділля, з якого розвинувся хенд мейд. Хенд мейд – це мистецтво створювати речі, що несуть в собі позитивну енергетику та чудовий настрій. Такий ефект досягається через те, що хенд мейдом займаються тільки ті люди, які дійсно люблять цю справу. Найчастіше, речі хенд мейд існують в одному екземплярі і є абсолютно унікальними. Навіть якщо майстер створить декілька речей, вони ніколи не будуть схожими одне на одне

Останнім часом дуже популярним став такий вид занять, як " hand made " - дослівно з англійської «зроблено вручну» або просто - рукоділля. Це спосіб самовираження, це задоволення, це іноді спосіб заробляти, та відмінне ліки від нудьги і щоденності.

У чому плюси рукотворних робіт і чому все більше зростає попит і інтерес до цього виду занять?

В першу чергу, це індивідуальність. Як сказав Батлер С.: «Будь-яке людське творіння, будь то література, музика чи живопис, - це завжди автопортрет», а ми всі різні, як і наші рукотворні роботи. Адже автор у своїй роботі висловлює ідею, народжену всередині його, реалізує свої фантазії. Тому кожна рукотворна річ унікальна і неповторна, а отже, завжди допоможе виділитися з натовпу і бути не схожою на інших. Для будь-якої жінки це не маловажно!

По-друге, творець рукотворної речі, тобто хендмейдер створює роботу сам від початку до кінця, повністю контролюючи свій процес і відповідаючи за нього. Все робиться ретельно, уважно і ретельно, що передбачає якість виробу.

І по-третє, кожна рукотворна річ несе в собі тепло рук автора, частинку його душі. І його натхнення, позитив і задоволення від роботи обов'язково залишає свій відбиток на виробі і передається новому власнику.

По-четверте, заняття творчістю корисно для здоров'я. Роблячи що-небудь своїми руками, розвивається дрібна моторика рук, а це в свою чергу підвищує пам'ять, розумові процеси, уява. На руках існує багато біологічно активних точок, тому, працюючи руками, ми массажируем їх, стимулюючи роботу всього організму.

І по-п'яте, hand made дуже різноманітний, будь-яка людина може знайти заняття для душі, прикрасити свій будинок, незвичайними подарунками порадувати друзів. Це корисне проведення часу, можливість завести нові цікаві знайомства, знайти однодумців, розширити свій кругозір і побачити світ у нових барвах!

  

Comments:
Only authorized users can leave comments.