Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 12 common:people_all_forms

Щоб дитинство було мирним і щасливим!

Date: 2 червня 2022 о 10:33, Refreshed 2 червня 2022 о 10:46
113 views

Усмішки дітей – це, мабуть, найкраще, що може радувати погляд у такі непрості часи. У них стільки щирості й довіри, що вони зігріють навіть найсуворіше й загартоване проблемами серце. До Міжнародного дня захисту дітей працівники Центру дитячої та молодіжної творчості і Будинку культури Корсунь-Шевченківської міської ради провели для всіх наших дітей - місцевих і тимчасово переселених - суспільно-мистецький патріотичний захід «Місто щасливих дітей».
В умовах повномасштабної війни в Україні День захисту дітей має особливе значення, оскільки діти – юний цвіт нації, вони – майбутнє процвітаючої країни незламного українського народу. Через мистецтво, творчість діти висловлювали свої емоції, думки, побажання, а для дорослих – це навіть «ліки» для душі.
Дитячий святковий флешмоб розпочали вихованці вокальних колективів прем’єрним виконанням пісні-гімну Центру дитячої та молодіжної творчості (автор тексту – Л.В.Каракай, колишня працівниця закладу, ветеран праці, автор музики – А.О.Харенко, акомпаніатор ЦДМТ).
Всі діти і їх батьки взяли активну участь у конкурсно-розважальному квесті: конкурсах малюнків на асфальті «Україна єдина» та аквагриму «Ми патріоти України», змаганнях з дартсу «Влучний стрілець» та «Домбайський бокс», зацікавлено гралися на «Веселій галявині», виготовляли розмальовки «Щасливе дитинство» та патріотичні обереги на майстер-класах тощо (ведучі локацій: працівники ЦДМТ – Д.Ю.Оборін, В.П.Лисенко, М.В.Дуженко, Н.В.Пшоно, О.М.Топчій, В.В.Попик, Л.І.Резніченко, О.В.Карпенко, А.В.Іванова, В.Ю.Мартинова, та будинку культури – В.Біланенко, О.Сидоренко).
Святковий концерт-вітання підготували талановиті вихованці Центру творчості та дитячої школи мистецтв разом зі своїми художніми керівниками: зразкова студія української пісні «Барви Корсуня» (керівник В.О.Гринюк), зразкова «Школа вокального мистецтва» (Т.В.Стахурська), вокальна студія «Оріяна» (Т.О.Вінглевська), зразкові хореографічні колективи «Роял Денс» (В.А.Любко) і «Арабеск» (О.М.Черняк).
Т.П.Фурса, директор Центру творчості, привітала всіх зі святом та вручила гуртківцям – випускникам закладу посвідчення про позашкільну освіту.
Дитинство – це пора веселощів, розваг, відпочинку і, звичайно, подарунки - тому малята отримали призи і солодощі за участь в конкурсах та змаганнях за підтримки волонтерської асоціації «Янголи Милосердя» (директор Р.Осадчук, координатор С.Зинган), дякуючи меценатам ФОП Тішанін С.А., ФОП Собченко О.Г.
На захід завітали начальник відділу освіти Т.М.Сірош, заступник голови міської ради Л.О.Сімшаг. З вітальними словами до юних корсунців та побажаннями радісних посмішок, щасливого дитинства у мирній Україні звернувся в.о.міського голови В.Мацюк. День захисту дітей у сьогоденні – це нагадування суспільству про необхідність забезпечення права дітей зростати здоровими у щасливій родині, навчатися, розвиватися, творити, займатися улюбленими справами без війни, під мирним небом своєї рідної незалежної країни.

Comments:
Only authorized users can leave comments.