Project news
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Voting
Як Вам новий сайт?
Total 12 common:people_all_forms

Яскраве сяйво «Новорічних Зірок Надросся»

Date: 30 грудня 2019 о 10:08, Refreshed 4 лютого 2020 о 10:52
237 views

20 грудня 2019 року у районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулись підсумково-святкові заходи «Новорічні Зірки Надросся»

Яскраве сяйво «Новорічних Зірок Надросся»

   Грудень – завершальний місяць року, період для підбиття підсумків, створення нових планів і проєктів на прийдешній рік. Тож, 20 грудня 2019 року у районному центрі дитячої та юнацької творчості відбулись підсумково-святкові заходи «Новорічні Зірки Надросся» за участю лідерів учнівського самоврядування, талановитих дітей, переможців творчих конкурсів і фестивалів. Розпочалася програма із розширеного засідання Ліги старшокласників Корсунщини,  представників дитячо-юнацьких осередків районної громадської організації «Росичі» та їх педагогів-координаторів, було проаналізовано діяльність у 2019 році та визначено актуальні напрямки роботи на 2020 рік. Президент Ліги старшокласників Прийма Маргарита, учениця 11 класу Шендерівського НВК, виступила з презентацією про нові проєкти обласної ради старшокласників, а також про участь делегації нашого району у Першому обласному Форумі благодійників 17 грудня 2019 року. Представники нашого  волонтерського загону «Росичі» - Прийма Маргарита, Мельник Вікторія (голова осередку «Росичі» Корсунь-Шевченківської ЗОШ №2) і Бухне Дмитро (президент Нетеребського НВК) - презентували на Форумі Благодійний проєкт «Дитяча творчість – на допомогу захисникам України», який реалізовується впродовж 2014-2019 років. За цей час учасниками шкільних, міських та районних акцій зібрано та передано на допомогу військовим, їх лікування, реабілітацію понад 140 тисяч благодійних коштів. Зауважимо, що одним із найбільших заходів цього проєкту є Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва «Візерунки на Росі». У листопаді 2019 року відбувся вже 6-тий фестиваль, 9 тисяч гривень передано на волонтерський рахунок громадського об’єднання «Солдатські матері Корсунщини» Т.В.Перетятько. Результативність, виховне значення благодійних акцій «Росичів» отримали високу оцінку та відзначені на обласному Форумі благодійників подякою Департаменту освіти і науки Черкаської облдержадміністрації, цінним подарунком (фотоапаратом).

   Святковим новорічно-різдвяним настроєм всіх захопив районний конкурс дитячих фольклорних колективів «Зоря над вертепом». Журі під головуванням М.К.Волкова, заслуженого працівника культури України, кандидата мистецтвознавства, визначило переможців та призерів: І місце – ансамбль Гарбузинського НВК (керівник О.І.Середа); ІІ місце – Корсунь-Шевченківська ЗОШ №1 і Шендерівський НВК; ІІІ місце – Корсунь-Шевченківська ЗОШ №2, Зарічанський і Моринський НВК.

    Прем’єру феєричної вистави-мюзиклу «Новорічні приключки та Карабасові штучки», веселі танці біля ялинки у Палаці з чарівно-казковим художнім оформленням подарував дітям творчий колектив працівників РЦДЮТ.

  Завершилось дійство гала-концертом районного фестивалю дитячої творчості «Зірки Надросся» та церемонією нагородження переможців районних творчих змагань минулого року. Диплом переможця гри-конкурсу «Лідер-2019» виборола команда «4 В(СТ)2» міської школи №2 (капітан команди Міняйло Костянтин, керівники - О.В.Ковтун, І.В.Панасюк), нагороджені також лідери-переможці у номінаціях – «Герої нашого часу» (команда «Фортуна» ЗСШ №5), «Зіркові лідери» (команда «Палаючі серця» гімназії), «З Україною в серці» (команда «Шалені учні» Гарбузинського НВК).

Більше 50-ти переможців і призерів районного фестивалю «Зірки Надросся» - солістів, дуетів, тріо, ансамблів різних вікових категорій - відзначені дипломами та грамотами. Володарями гран-прі у жанрі «Танцювальне мистецтво» стали Якубовський Нікіта і Дяченко Дарія, соло-дует зразкового танцювального колективу «Фієста» (Корсунь-Шевченківський РЦДЮТ, керівник Ж.С.Лисенко), у вокальному жанрі – народний аматорський вокальний колектив «Вербиченька» (КЗ «Корсунь-Шевченківський педагогічний коледж ім. Т.Г.Шевченка», керівник Є.А.Тарасенко).

Голова районної організації Всеукраїнської екологічної ліги В.В.Бараненко і його заступник О.С.Майдаченко вручили призи команді «Водограй» гімназії (керівник Я.Л.Собченко) за перемогу в районному конкурсі екологічних агітбригад «Земля – наш спільний дім», та призерам: за ІІ місце - командам «Колорит» ЗОШ №2 та «Еколав» ЗОШ №1, за ІІІ місце – «ЕКОбджоли» ліцею.

  Святкового настрою дітям додали солодкі новорічні подарунки й призи, які забезпечив відділ освіти, подарували на благодійних засадах Корсунь-Шевченківське РайСТ і районна організація Всеукраїнського об’єднання «Черкащани». Висловлюємо щиру вдячність усім організаторам, меценатам, учасникам новорічних свят для дітей і юнацтва – яскравого сузір’я творчо-інтелектуального активу Корсунщини. Вітаємо з Новим роком і Різдвом Христовим, хай збуваються ваші мрії і задуми, досягайте нових висот і звершень, зичимо всім миру, незалежності і розквіту нашої рідної України!

Ольга Лисенко, методист РЦДЮТ.

Comments:
Only authorized users can leave comments.